oxfilépasta

finhacka 4-5 scharlottenlökar och bryn i ca 2-3 min. blanda sedan i hackade marinerade soltorkade tomater, ca 1 dl och bryn ytterligare 1 min
´
´
lägg lökblandningen i en skål och stek hastigt den strimlade oxfilén, salta och peppra.
´
´
lägg det brynta köttet åt sidan och slå i 3 dl grädde och 1 dl vitt vin i pannan. sjud några minuter och krydda upp med salt, peppar och fond.
´
´
blanda sedan ner kött och lökblandning i grädden. tycker ni såsen är för lös, stö på lite maizena.
´
`
koka pasta (tagliatelle) och servera rätten med lite färsk basilika.
`
´
ja, så jädrans gott och enkelt. tyvärr hade jag ingen parmesan hemma, men lite riven sån, är pricken över i:et.
´
´
.:M:.

Kommentarer
Postat av: Anna

smaskens!!

2011-03-27 @ 10:13:05
URL: http://tvabarnsmammaanna.blogspot.com
Postat av: Linda

Såg riktigt gott ut! Måste jag prova! :)

2011-03-31 @ 01:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0