oxfilépasta
finhacka 4-5 scharlottenlökar och bryn i ca 2-3 min. blanda sedan i hackade marinerade soltorkade tomater, ca 1 dl och bryn ytterligare 1 min
´

´
lägg lökblandningen i en skål och stek hastigt den strimlade oxfilén, salta och peppra.
´

´
lägg det brynta köttet åt sidan och slå i 3 dl grädde och 1 dl vitt vin i pannan. sjud några minuter och krydda upp med salt, peppar och fond.
´

´
blanda sedan ner kött och lökblandning i grädden. tycker ni såsen är för lös, stö på lite maizena.
´

`
koka pasta (tagliatelle) och servera rätten med lite färsk basilika.
`



´
ja, så jädrans gott och enkelt. tyvärr hade jag ingen parmesan hemma, men lite riven sån, är pricken över i:et.
´
´
.:M:.
Kommentarer
Postat av: Anna
smaskens!!
Postat av: Linda
Såg riktigt gott ut! Måste jag prova! :)
Trackback